AIM Roadshow: RFID toepassingen in de markt
"WAAR STAAN WE EN WAT KOMT ER OP ONS AF"

RFID was lange tijd een "hot item". Kranten en vakbladen stonden vol over de onbegrensde mogelijkheden bij de toepassing van deze techniek in alle mogelijke marktsegmenten.

"Item tagging" was een veel gehoorde kreet en ook dat RFID de vervanger zou gaan worden van de barcode.

Maar "hoe hangt de vlag er nu voor"? Waar staan we nu en wat gaat er in de toekomst op ons afkomen?

Bent u benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Kom dan naar deze roadshow van AIM Benelux. Samen met haar lidbedrijf Nedap, specialist op het gebied van RFID gebaseerde toepassingen op vele marktgebieden, gaan we op deze dag "een tipje van de sluier op lichten".

WAAR
Evenement  AIM Roadshow
WaarNedap, Parallelweg 2 te Groenlo
WanneerDonderdag 17 november 2016, aanvang 10:00 uur
KostenDeelname is gratis

U kunt zich eenvoudig aanmelden op de AIM Benelux website.


WAAROM
Tijdens deze Roadshow praat AIM Benelux u kort bij over de stand van zaken m.b.t. de verschillende automatische identificatie technieken, waarna GS1 u verder zal informeren over de ontwikkelingen op het gebied van standaardisatie. Vervolgens wordt het programma voortgezet door medewerkers van Nedap met een drietal presentaties over de toepassingen van RFID binnen verschillende marktgebieden, te weten:
- Bibliotheken - Het herkennen en detecteren van voertuigen en mensen - Retail

Ingegaan zal worden op de huidige situatie en wat men op het gebied van RFID toepassingen in de verschillende marktgebieden nog mag verwachten.
Klik hier voor meer informatie over de presentaties m.b.t. voornoemde marktgebieden.

En bij bovengenoemde presentaties blijft het niet.
Na de lunch volgt een uitgebreid bezoek aan de verschillende afdelingen binnen Nedap, waar u met eigen ogen kunt zien wat de ontwikkelingen binnen de diverse toepassingsgebieden zijn.


Na afloop van deze bezoeken, maar ook "tussen de bedrijven door", kunt u met uw vragen en opmerkingen terecht bij de AIM lidbedrijven die de hele dag met een statafel aanwezig zullen zijn om u te informeren over RFID en andere automatische identificatietechnieken en toepassingen in de "meest brede zin van het woord".

De dag zal worden afgesloten met een drankje en hapje.

PROGRAMMA
09:30 uur Ontvangst
10:00 uur Aanvang dagprogramma
11:00 uur Korte pauze met bezoek aan de diverse autoID bedrijven
11:30 uur Voorzetting dagprogramma
13:30 uur Lunch en bezoek aan de diverse autoID bedrijven
14:30 uur Voorzetting dagprogramma met rondleidingen binnen het bedrijf Nedap bij de afdelingen Healthcare, Identification Systems, Library solutions, Light controls, Live stock management, Retail, Security management en Staffing solutions
16:15 uur Einde rondleidingen, conclusie, afsluiting, evaluatie
16:30 uur "Netwerken" met aanwezige (lid)bedrijven onder het genot van een "hapje en drankje"
18:00 uur Einde Roadshow programma


GENTERESSEERD OM HIERBIJ AANWEZIG TE ZIJN?
Wilt u zich als bezoeker aanmelden voor deze AIM Roadshow? Ga dan naar de speciale aanmeldpagina op onze website en geef u op.

Over AIM Benelux
AIM Benelux is een onderdeel van de wereldwijde organisatie AIM Global. De letters AIM staan voor Automatic Identification and Mobility.

De belangenorganisatie AIM Benelux is er voor alle bedrijven en eindgebruikers die zich bezighouden met automatische identificatie. Zie voor meer informatie de AIM Benelux website.

aanmelden AIM Roadshow »